OM OSS

Assistansförmedlingpå riktigt!

             

Funktionsvariation är inte ett hinder 

     Alla har rätt att leva ett liv efter sina möjligheter och önskemål

  Om oss:


Jag heter Amelia Rosén och startade denna sida ihop med bekanta som själva har barn med funtionsvariation eller på något sätt varit i kontakt med mig via habiliteringen eller liknande instanser.Vi tillsammans har kämpat med att lista de assistansbolagen i Sverige som är bra.

Vi gjorde en analys både genom att titta på våra egna erfarenheter samt via intervjuer och besök.

Vi kollade även på vad olika assistansbolag erbjuder för att kunna föreslå bästa möjliga träffen till just dina krav och önskemål!

Vi är ett tiotal personer som och jobbar med detta ideeellt och hoppas på att kunna hjälpa så många som möjligt!

Alla vi hjälpt eller kontaktat tills nu har varit tacksamma och detta är en av våra största drivkrafter.

Jag har jobbat som undersköterska och som personlig assistent. Vi har de senasta åren hjälp många att hitta rätt assistans.Vi vill att det ska vara enklare att byta assistans, ansöka om assistans eller bara få svar på de frågor man har. Då vi helt finansierar detta själva så förmedlar vi den assistans vi vet är bra. Hur gör vi för att matcha rätt assistans eller hjälp just för dig?


Vi har listat de bolag som uppfyller våra krav och önskningar på hur en bra och ärlig personlig assistans ska  bedrivas. Vi kollar inte bara statistik och siffror utan går mer på referenser och våra egna erfarenheter.

Du  kontaktar oss via formuläret vi ringer upp dig eller mailar dig. Det är alltid du som bestämmer, Och vi agerar endast som rådgivare och kontaktförmedlare till rätt företag eller instans.

Dina kontaktuppgifter lämnas ej till tredje part om vi inte kommit överens om det. 

Assistanskollen.se hjälper dig under hela processen för att rätt assistansbolag ska kontakta dig. Vi har även lite senare en uppföljning för att säkerställa om bolaget vi gemensamt valt funkar och om vi borde fortsätta föreslå dem till flera! 

Att bara kontakta oss för lite erfarenhets utbyte är helt okej!

Då vi själva är anhöriga och på något sätt varit i kontakt med Habiliteringen, LSS och särkolan så finns det säkert saker vi kan lära oss av dig och även ge dig goda råd!

Kontaktformulär

Du kan kontakta oss om :


Byte av assistansbolag.


Rådgivning för ansökan till försäkringskassan/Kommunen.


Vilket assistansbolag som passar dig.


Frågor kring lag och Juridik.


ADL bedömningar.


Enklare frågor kring assistans.


LSS.


Bedömning av assistansbehov.


Eller behöver någon att prata med i liknade sitution.

 

 
 
 
 
 

Copyright © All Rights Reserved